Γνωρίστε το Βόλο
Το 1910 Lifestyle Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Βόλου, στις παρυφές του μαγευτικού Πηλίου. Η πόλη είναι χτισμένη στη θέση της Αρχαίας Ιωλκού, όπου ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες ταξίδεψαν με τη θρυλική Αργώ στη Μαύρη Θάλασσα για να ανακτήσουν το Χρυσόμαλλο Δέρας. Ο Βόλος σηματοδοτεί ένα σημαντικό εμπορικό και τουριστικό κέντρο που συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά στυλ. Βρίσκεται πολύ κοντά στα γραφικά χωριά του Πηλίου, τις γαλάζιες παραλίες του Παγασητικού Κόλπου και του Αιγαίου, αποτελεί σημαντικό λιμενικό κόμβο για τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Η τοποθεσία του 1910 Lifestyle Hotel βρίσκεται ανάμεσα σε μια πρόσφατα αναζωογονημένη εμπορική περιοχή και προσφέρει εκπληκτική θέα στο λιμάνι, υπέροχους περιπάτους στον παραλιακό πεζόδρομο, αρχαιολογικούς χώρους σε κοντινή απόσταση και τα τοπικά εστιατόρια.
Γαστρονομικός προορισμός
Μια πόλη με ιστορία, πολιτισμό και ζωή που πάντα αιχμαλωτίζει τα συναισθήματα και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων από διαφορετικά μέρη, ο Βόλος προσφέρει συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες με παραδοσιακές τοπικές λιχουδιές. Το τσίπουρο, ένα τοπικό αποσταγμένο απόσταγμα γνωστό ως σύμβολο υπερηφάνειας, αξιοπρέπειας και ανδρείας των απλών ανθρώπων, απολαμβάνεται καλύτερα με τοπικά φαγητά όπως μανιτάρια του βουνού, σπεντζοφάι, τσιτσιράφλα, πίτες και λουκάνικα τοπικών παραγωγών.
ΚΤΕΛ
2,7km
ΟΣΕ
2,2km
Λιμάνι Βόλου
750m
Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου
39km
Πώς να φτάσετε
Η γεωγραφική θέση του νομού τον καθιστά εύκολα προσβάσιμο τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Θεσσαλονίκη. Η απόσταση από την Αθήνα είναι 324 χιλιόμετρα και η διαδρομή με αυτοκίνητο διαρκεί περίπου 4 ώρες, ενώ από τη Θεσσαλονίκη είναι 210 χιλιόμετρα και η διαδρομή οδικώς διαρκεί περίπου 2 ώρες, ακολουθώντας και στις δύο περιπτώσεις την Εθνική Οδό. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτάσετε στην πόλη με λεωφορείο ή με τρένο, μέσω της υπεραστικής γραμμής. Παράλληλα, υπάρχουν διεθνείς πτήσεις τσάρτερ από χώρες του εξωτερικού απευθείας προς τα αεροδρόμια της Νέας Αγχιάλου και της Σκιάθου.